+32 89 73 22 60 info@psshowsupport.nl

Totaalproducties

23 JAAR ERVARING

HIGH END MATERIALEN

INTERNATIONAAL

INTERN PRODUCTIEHUIS

GESPECIALISEERD IN

Totaalproducties

Bij PS Showsupport worden niet alleen individuele diensten aangeboden zoals, los verhuur of verkoop van apparatuur of technische ondersteuning voor evenementen. Wij bieden ook totaalproducties aan.

 

Een totaalproductie houdt in dat wij verantwoordelijk zijn voor alle technische aspecten van het evenement, van het ontwerpen van het licht- en geluidsplan, tot het opbouwen van de constructies tot het opzetten van apparatuur. Daarbij hoort ook het selecteren van de juiste apparatuur en het ontwerpen van het podium.

 

Een totaalproductie kan variëren van kleine zakelijke bijeenkomsten tot grote muziekfestivals. Het is aan ons de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat het evenement soepel verloopt en aan de verwachtingen van de klant voldoen.

 

Hierbij komen voor klanten vele voordelen met zich mee. Er is slechts één contactpersoon vanuit PS Showsupport met wie u hoeft te communiceren. Dit zorgt voor een minder complex proces en vermindert de kans op miscommunicatie. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor het oplossen van eventuele technische problemen die zich voordoen tijdens het evenement. Hierdoor creëren wij rust voor onze klanten.

KOM IN CONTACT

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug.

BEKIJK CASES

Bekijk onze referentie cases en raak geïnspireerd!