+32 89 73 22 60 info@psshowsupport.nl

OVER ONS

Leer ons kennen

23 JAAR ERVARING

HIGH END MATERIALEN

INTERNATIONAAL

INTERN PRODUCTIEHUIS

OVER ONS

Wij zijn gepassioneerd over ons werk en streven ernaar om bij elk evenement dat wij organiseren een magische ervaring te creëren voor elke bezoeker. Door middel van fantastisch geluid, mooie verlichting en gepassioneerde vakmensen tillen we elk gelegenheid naar een hoger niveau. We streven naar innovatie in onze aanpak, waardoor de beleving van ons werk alleen maar wordt versterkt en de verwondering van de bezoekers wordt vergroot.

Wie zijn wij?

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in licht, geluid, audiovisuele apparatuur, rigging en evenement realisatie. PS Showsupport is altijd up-to-date door innovatie en het investeren in nieuwe technieken en producten. Hierdoor kunnen wij voor u de juiste oplossing bieden.

Wat doen wij?

Wij leveren diensten en producten aan zowel collega bedrijven, particulieren en eindgebruikers. Zowel nationaal als internationaal, voor korte, maar ook voor langere periodes.  Ons doel bij PS Showsupport is om elk evenement tot in de kleinste details te organiseren. Met meer dan 23 jaar ervaring hebben we al veel geleerd. We blijven ons nog steeds uitdagen en streven naar innovatie en bijzondere ideeën. Door al onze kennis, vaardigheden en motivatie te bundelen, realiseren we indrukwekkende technologische ontwikkelingen en concepten.

Hoe doen wij dat?

Op aanvraag kunnen wij de complete technische productie voor u voorbereiden, uitwerken en uitvoeren. Wij staan bekend om onze can-do attitude en benaderen elke klus met een positieve instelling. Hierdoor zijn wij een cruciale partner voor onze klanten. In chaotische en ingewikkelde situaties zorgen wij voor een gerust gevoel bij onze klanten. Wij hebben oog voor het grotere geheel en zijn in staat om elk probleem, hoe klein ook, snel en effectief op te lossen.